sobota 21. prosince 2013

Adventní fotokalendář 21/12/2013



Letos jsou to Shellyho první vánoce a on si je užívá naplno. Hlavně pilně dohlíží v kuchyni na vánoční pečení...očuchává, sleduje, ochutnává cukroví, vylizuje skořápky od vajíček....:-)

Užívejte si poklidný předvánoční víkend!

8 komentářů:

  1. Milé, zdravíme s Baruškou jak Tebe Marcelko tak kočičáky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc Haničko a opětujem pozdravy k Vám domů!!! :-)

      Vymazat
  2. Á, krasavec Sheldor v akci :o) a vidím, že pečeš :o) šikovná! Já se dnes hecla a obalila datle v čokoládě a tím mám napečeno :o))
    Hezký víkend eM!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Enkó!!! Hele náhodou datle v čokoládě miluju - jsi taky šikovná, že ses hecla :-) a teda vůbec nechápu, jak to že je letos nemám v sortimentu :-)....No byl to takový pečící maraton, jsem si připadala jak na brigádě v cukrárně, ale zvládly jsme to - bez mých pomocnic bych pekla ještě teď v devět hodin. hurráááá konečně mám hotovo....tak můžu na další úkoly....balit dárky....Tobě taky krásné předvánoční dny - hlavně no stres !-D

      Vymazat
  3. Krásnou poslední adventní neděli! Kocourek je k poňuchňání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko Tobě také!!! Moc děkuji za přání a za to, že jsi tady se mnou a prožíváme spolu takto advent! :-) Už se nám to hódně krátí....:-)

      Vymazat
  4. Hezké fotky :-) Dohlížení na vaření moc dobře znám od našeho anduláka Bertíka a někdy také přiloží ruku, tedy křídlo k dílu, obzvláště když nám hodí do těsta svojí hračku. Strašně ho fascinuje když se v kuchyni vaří, to upřeně kouká až do konce :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veri díky moc i Shelly děkuje. Téda to by mě nenapadlo, že i anduláci dokážou být takoví akční v kuchyni :-). to je skvělé! Tak krásné vánoce Tobě i Bertíkovi!!

      Vymazat

Děkuji Vám za návštěvu a komentáře!
Thank You for your visit and comments!