úterý 14. dubna 2015

Změna identity - nová adresa, starý formát

Moji milí čtenáři,

tento rok je pro mě rokem, kdy se snažím posunout jako osoba i jako tvůrce a zkonsolidovat tak nějak svou identitu i zde na internetu.
Už dlouho jsem tuhle myšlenku měla v hlavě - ale k činům je někdy cesta dlouhá.
Nebyl ten správný motor dotáhnout věci do konce, protože toho bylo prostě moc, co potřebovalo mou pozornost.
A teď nastal konečně ten čas měnit věci zaběhlé a posunovat je dál.....
Asi jste si všimli, že můj starý blog "moje pastely" zmizel najednou z povrchu internetového a bohužel jste sem mnozí ztratili cestu. On ten blog nezmizel, jen změnil adresu.....

Tento blog už píšu neuvěřitelné necelé čtyři roky od září 2011, kdy jsem sem převážně dávala moje pastely.
A tak jsem nazvala původně i tento blog, ale za tu dobu jsem ušla nějakou cestu a moje tvorba už není vůbec jen o pastelech, ale o spoustě jiných technik - a převažuje asi fotografování.
Protože jsem si v květnu 2012 splnila sen a koupila si zrcadlovku (bez zrcadla - mirrorless) Olympus PEN, od té doby se mi focení stalo posedlostí.
Na začátku letošního roku mi byla od blízké osoby vnuknuta myšlenka, že bych měla vytvořit nějakou značku "brand".
Nějakou dobu jsem tvořila pod eMF Atelier, ale ono těch ateliérů je tolik - je to sice personalizovaný název spojený s mými iniciálami, ale já chtěla něco přesahujícího. Protože už netvořím jen já, ale tvořím spolu s mými dcerami a tahle spolupráce mě těší asi úplně nejvíc.
Tvůrce je normálně dost osamělý tvor ponořený do sebe, ale nutně potřebuje ke své tvorbě lidi - proto jsem začala psát i tenhle blog.
Velice si vážím čtenářů, kteří mě zde navštíví a zanechají svůj  komentář.
Mě jako introverta, teď nesmírně těší poznávat nové lidi, tvůrce a spolupracovat. To je taky můj vývoj.
Těší mě to a nabíjí neskutečnou energií.

logo naší nové značky - květ ibišku - vytvořila moje dcera Alča
studentka 1. ročníku grafického designu na SUŠ Ostrava

A protože moje tvorba je pořád a hlavně o snech, o tom, že si takto plním své sny o seberealizaci (páč na složenky si vydělávám úplně jinak !-), tak jsem pojmenovala svou novou identitu a značku dreamdecor.cz, aby bylo jasné, že si plním sny (dream) a zároveň svou tvorbou chci plnit sny i ostatním, které má tvorba osloví. 
Zároveň kladu důraz i na to CZ, protože v tomhle jsem patriot a chci co nejvíce podporovat českou základnu. 
Vyrábět a tvořit český dekor, přiblížit tak hezké věci ostatním lidem, aby se rozhlíželi a nakupovali a podporovali české umělce a designéry a nekoukali jen na nabídky obřích řetězců, u kterých je především výhoda ceny, protože se jede ve velkém.
Moc věřím a vidím to na milých lidech, kteří jsou ochotni do mé tvorby investovat a tak podporovat její další vývoj - že se zde rozšiřuje základna lidí, kteří si chtějí kupovat osobité a originální věci a vědět, komu prošly konkrétně rukama.
I já sama se snažím podle toho, jak mi to peněženka dovoluje, nakupovat raději na fleru nebo na Molo 7 než v shopping centru - kde si sice koupím šátek o půlku levněji, ale nemá ten příběh a neprošel kreativníma rukama třeba šikovné Terezy z Alter ego. Toužím třeba i po náramku, který tvoří skvělá Markéta a jsem ochotna si na něj našetřit, protože mi nebude doma ležet, jako spousta "bezduché" leč masovější bižuterie z obchodu.
Myslím, že tvůrce by vždycky měl podporovat i ostatní tvůrce, aby nám tady v tom našem malém českém hnízdečku bylo krásně :-)))
Věřím, že takových nás je dost, a proto chci takovým lidem nabídnout i něco ze sebe.
Tak snad se Vám moje nová značka bude líbit a budete mě rádi navštěvovat i nadále.
Všem Vám moc děkuji za přízeň a podporu!
Mějte se moc krásně!
Vaše eM
www.dreamdecor.cz


tímhle se míním do důsledku řídit :-)

4 komentáře:

  1. Nový "kabátek" snům , moc sluší:-)! Nádherné foto z Olomouce, ty černobílé, mě naprosto okouzlili!!! Mají naprosto neuvěřitelnou atmosféru:-)
    Přeji hodně vyplněných snů:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za návštěvu a milý povzbudivý komentář! Jsem moc ráda, že se moje první fotky z Olomouce líbí. I já přeji také mnoho vyplněných snů a spokojené dny!!!! :-)

      Vymazat
  2. Přeji mnoho úspěchů celému týmu a předpovídám velký úspěch nové značce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko my všichni Ti moc děkujeme za přání i Tvou předpověď!!! Já velice doufám, že spolu něco spácháme aka fotografka a krásná modelka !-), potřebuju už se konečně naučit fotit i lidi :-)))))) a s Tebou to jde koukám velice snadno.

      Vymazat

Děkuji Vám za návštěvu a komentáře!
Thank You for your visit and comments!