pátek 4. dubna 2014

V krajině snů....

Zdravím Vás všechny,

opět z mého ateliéru....
Ateliér je moje útočiště, místo, kde můžu být sama sebou a nemusím hrát žádné "role"....a tak ve dnech snížené obranyschopnosti vedou mé kroky hlavně tam....Pokaždé se tam strašně těším a sama občas nemůžu uvěřit, že jsem dokázala obhájit si svůj soukromý svět a místo, kde čerpám energii už jen tím, že vstoupím do dveří a zavřu za sebou....
Dveře mého ateliéru jsou rovnou i dveřmi do světa Fantazie a Múz.....už nemusím na ty dveře bušit - mám od nich svůj vlastní klíč :-D
A občas se vydám na procházku krajinou snů...s pastelem v ruce a okem zasněným a zahleděným někam jinam...mimo.....


V krajině snů
suchý pastel 27x27 cm
včetně pasparty na míru 50x50 cm
 cena 650 Kč + 130 Kč poštovné 


Už delší dobu zvažuju vytvoření prostoru, kde bych shromáždila své obrazy nějak smysluplně a zároveň, aby bylo vidět, že jsou k prodeji a za co....ale zatím nejsem schopná se k tomu dokopat....jsem umělec, co se neumí prodat......a přitom naprosto uznávám heslo, které mi ukázala nedávno moje dcera (budoucí umělec) na mobilu:

Edit: Mám velice moudré čtenářky a tak rovnou k obrázkům, které budou zamýšleny na prodej, budu dodávat i ceny zde....!-))))

Ateliérové zátiší anebo tvůrčí binec...je tak osvobozující nemuset uklízet !-)

9 komentářů:

  1. Krásný obraz! Proč u něj hned není cena? :-)
    Já toužím po dílně, kde bych měla šicí stroj, velký stůl, pořadač na střihy, časopisy Burda pěkně uspořádané, krejčovskou pannu, dřevené modely na klobouky... tak zatím sním

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko Ty jsi prostě skvělá :-). Díky moc! Sakra, správná otázka!!! Dyť to může být tak jednoduché - promyslím a napravím to a cenu přiložím. Je vidět, že jsem se toho na ekonomce moc nenaučila !-)
      Určitě je krásně snít, a sni dál - jednou se to splní - určitě!!! Když se to splnilo mně, splní se to i Tobě..
      a Tvůj sen o dílně je krásný - úplně to vidím!!!!

      Vymazat
  2. opäť krásne a máš rovnakú stolovú lampu ako ja :-) ja svoje obrázky zhromažďujem... ale stále sú v krabici, nikto ich nechce (iba zadarmo) :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suzi děkuji moc!!! Lampa z IKEA to jistí, u nás doma je velice oblíbená máme asi tři :-D
      A je to škoda kreslit jen do krabice....no jo všichni si myslí, že art is free :-DDD.....ale zas já kreslím prostě proto že mě to baví a nemůžu bez toho být....práci mám, tak ten výdělek neřeším....:-)

      Vymazat
    2. my máme z Ikea aj na nočných stolíkoch, také iné, ale sú :-D tieto sme dostali so sestrou dáááávno a dodnes si pamätám, že z takej malej krabičky sme poskladali takúto lampu :-))) mne by sa môj materiál aj zišlo preplatiť, pretože ja bohužiaľ tú prácu nemám. tiež to robím, lebo je to môj koníček a kvôli lakovaniu nechtov som ho dlhú dobu zanedbávala, ale o chvíľu to nebude kam vešať :-D

      Vymazat
    3. Mě z Ikea vůbec lampy baví za pár peněz si odneseš krabici, složíš si puzzle a je to :-) až na jednu vyjímku máme doma všecky lampy ikeácké :-)
      S tím materiálem máš pravdu, zvlášť když tvoříš, vyšíváš a vůbec - znám to dobře, taky už bych si mohla vést účetnictví haha a výsledek by byl mínus, tak radši ne.
      I já hodně skladuju ve složkách obrazy, věšet je už není kam !-)

      Vymazat
  3. Zdravím!
    Obraz je parádní, ta barevnost mě dostala, působí na mně velmi hřejivě ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet zdravím Tě taky a děkuju - to jsem ráda, že na Tebe obraz tak působí, nad barvami jsem uvažovala strašně dlouho a nakonec z toho vyšlo tohle...a asi je to dobře :-D

      Vymazat
  4. Nejde než souhlasit s ostatními komentáři, dílko má super barevnost , takovouto kombinaci barev mám ráda :-) Také by se mi šikl ateliér,vlastně nejlépe dva, jeden na šití a navrhování a druhý na kreslení a malování ve kterých bych mohla všechno nechat bez neustálého uklízení :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za návštěvu a komentáře!
Thank You for your visit and comments!